Pretraži

„Za sada ne mogu ništa da uradim“: Katarina Lazić u poodmakloj trudnoći progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se bori

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić, supruga folkera Darka Lazića, odbrojava sitno do porođaja sa njihovim prvim detetom, a njen izgled u 8. mesecu trudnoće izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama.

Otkako su objavili da očekuju prvo zajedničko dete, i to devojčicu, Katarina ne prestaje da deli detalje svoje trudnoće. Poznato je da je folkerova supruga bila posvećena treninzima, a sa njima nije prestala ni u trudnoći, te je njen izgled često predmet komentara.

Ona je sada podelila fotke u osmom mesecu trudnoće, prilikom čega je otkrila da je pre izvesnog vremena prestala da trenira, ali da i dalje vodi računa o ishrani, kao i da se u trudnoći ugojila svega 3 kilograma.

„Moraću da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim“, napisala je Katarina, a njena objava je naišla na podeljene komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Mnogi su se između ostalog zapitali i kako je moguće da se ugojila samo tri kilograma u trudnoći, nakon čega je ona detaljnije objasnila svoju situaciju.

„Izgled u trudnoći zavisi od stanja (izgleda) pre trudnoće, ishrane, genetike, metabolizma. Neko je napisao da izgled u trudnoći zavisi od godina, ne mogu da se složim sa tim, znam mnoge žene koje sa 40 u trudnoći izgledaju odlično, a i sama imam 34 godine, što složićete se nije malo. Dosta se polemisalo o veličini mog stomaka, pa ću spomenuti i to. Veličina stomaka u trudnoći zavisi od broja beba (naravno), genetike, od toga koja je trudnoća po redu i od jačine trbušnih mišića. Uglavnom kada su trbušni mišići jači – stomak je manji“, objasnila je ona.

Na fotografijama koje možete pogledati ovde veliku pažnju je privukla i izbočina iznad Katarininog pupka, te je ona otkrila da ima zdravstveni problem koji još nije u mogućnosti da reši.

„Ne, ne nazire se stopalo, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže može da se sredi samo operativnim putem i to kad odlučim da više ne ostajem trudna. Za sad ništa ne mogu da uradim“, napisala je ona, pa dala važan savet svim budućim mamama.

„Sada kada znate da je to kila, sigurna sam da je primećujete na svakoj slici. Mogla je da se ispegla u photoshopu, ali zašto bi. Sve je to u sklopu trenutnog stanja, nekome je stomak manji, nekome veći, ovakav ili onakav, budite ponosne kakav god da je, jer u njemu je novi život.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz