Pretraži

Katarina Lazić pokazala trudnički stomak, pa zapalila mreže fotkom u bikiniju: „Možete me zvati mamasita“ (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina otputovali su u Anatliju, odakle je Katarina zapalila društvene mreže fotografijama u kupaćem kostimu.

Nedavo su pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić otkrili da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Nakon što su velikim slavljem u krugu porodice i prijatelja u njihovoj kući u Brestaču otkrili da će dobiti prinovu, oni nisu mogli da sakriju svoju sreću, te su ubrzo sve podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Premda prvenstveno nisu želeli da otkriju kog pola će biti dete, ubrzo su i tu vest podelili sa radoznalim fanovima. Naime, Darko je otkrio da će on i njegova izabranica postati roditelji male devojčice, a malo nakon toga je otkrio i kako će se zvati njihova naslednica.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna“, rekao je pevač za emisiju „Ekskluziv“.

Premda će devojčica Kaći biti prvo dete, za pevača će ovo biti treći put da će se ostvariti u ulozi oca. Naime, on ima ćerku Lorenu iz prvog braka sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, i sina Alekseja iz odnosa sa Marinom Gagić, a Katarina je više puta pokazala kako se odlično slaže sa Darkovom decom, a tako je bilo i ovoga puta.

Darko i Katarina su zajedno sa Aleksejem i Lorenom otputovali na jedno porodično putovanje, i to u Antaliju. Naime, prvo je Darko objavio fotografiju sa aerodroma na kojoj se vidi kako za ruke vodi svoje naslednike, a onda je usledio niz fotografija na kojima su Katarina i Darko pokazali kako uživaju na odmoru.

Ipak, među svim fotografijama jedna se naročito istakla i privukla najveću pažnju pratilaca.

Naime, Katarina je na svoj Instagram „story“ objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Premda je već ušla u 6. mesec Katarina i dalje ima savršenu liniju, samo što se ističe trudnički stomak koji je ona pokazala sa ponosom.

„Možete me zvati mamasita“, napisala je ona u opisu ove fotografije.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz