Pretraži

Broji se sitno do porođaja: Katarina Lazić pozirala sa trudničkim stomakom, a zbog jednog detalja svi su bili oduševljeni (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati folker Darko Lazić očekuje prinovu sa svojom suprugom Katarinom Lazić, a ona neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog tela u toku trudnoće, što je i sada bio slučaj.

Krajem maja, Darko i Katarina su najlepše vesti podelili sa svojom porodicom i prijateljima velikom proslavom u pevačevom rodnom mestu Brestaču, a potom su detalje sa proslave podelili i na društvenim mrežama. Ovo će Darku biti treće dete, dok će se Kaća po prvi put ostvariti u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Još od objave trudnoće folkerova supruga redovno sa svojim pratiocima deli svoju svakodnevicu, te je mnogima zapalo za oko da je ona nastavila da radi, kao i da i dalje trenira.

Pre trudnoće, Katarina se aktivno bavila fitnesom pa je između ostalog delila i brojne savete za treninge svojim pratiocima, a kako nije zapostavila ni trening u trudnoći ona svakodnevno oduševljava pratioce svojom figurom.

Ovog puta veliku pažnju privukao je niz fotografija nje i Darka gde su pozirali zajedno dok je u prvom planu njen trudnički stomak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Katarina bi na svet uskoro trebala da donese ćerku, te je očigledno da porodica Lazić broji sitno do dolaska prinove.

Komentari oduševljenih pratilaca samo su se nizali, ajedno je sigurno da svi sa nestrpljenjem iščekuju Katarinin termin za porođaj.

“Srećno bilo Lazići“, “Jedva ćekamo da dođe beba“, “Želimo vam sve najlepše“, “Prelepi ste pravi skladni par“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Mnogi su bili oduševljeni zbog njihovog zajedničkog fotografisanja, te i zbog toga što Darko drži Katarinu za trudnički stomak, što je dosta pratilaca raznežilo.

Njihove zajedničke fotografije možete pogledati OVDE.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz