Pretraži

Važan dan u porodici Marka Gobeljića i Katarine Grujić: Pevačica podelila emotivne fotografije, pa suprugu čestitala poseban datum

Showbiz
0

Popularna pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić danas proslavljaju važan dan, čime su se fanovima pohvalili putem društvenih mreža.

Ljubav poznate pevačice i fudbalera predstavlja inspiraciju mnogima. Njih dvoje uživaju u ljubavi još od 2020. godine, a njihovu porodicu je upotpunila njihova ćerka koju je par dobio 2021. godine.

Prepreku njihovom odnosu ne predstavlja ni fizička udaljenost. Naime, oni su za svoje porodično gnezdo izabrali jedan stan u prestižnom beogradskom naselju, međutim u avgustu prošle godine Marko se zbog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, dok su Kaća i njihova ćerkica ostale u Srbiji.

 

U to da je njihova ljubav velika niko ne sumnja, a danas ovaj poznati par proslavlja važan datum, na šta je pevačica podsetila fanove putem Instagrama. Naime, oni su pre tačno tri godine, 30.8.2021. godine izgovorili sudbonosno „da“.

Ona je na svojoj Instagram priči podelila njihovu fotografiju sa venčanja, a u opisu je napisala:

„Srećna godišnjica bejb“, istakla je pevačica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovu objavu podelio je i Gobeljić, koji je takođe svojoj lepšoj polovini čestitao ovaj važan dan.

Podsetimo se, Katarina je jednom prilikom govorila o svom odnosu sa suprugom, pa je tada otkrila kako je to biti žena fudbalera.

„Jako mi znači kada dobijem komplimente, uvek mi treba minimum dva sata da se spremim. Marko mi samo kaže : „Bukvalno kada obuvaš cipele kaži mi da se spremim“. Meni nije teško kao ženi fudbalera, navikla sam na taj život u koferu, a njega moraš da pitaš koliko je teško biti muž pevačice“, rekla je ona za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz