Pretraži

Katarina Grujić spakovala kofere, pa posetila poznatu lokaciju: Društvo joj prave dve posebne osobe, a snimci sa odmora su oduševili fanove (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić oduševila je fanove objavama sa odmora na kom joj društvo prave dve posebne osobe.

Popularna pevačica Katarina Grujić već godinama oduševljava fanove svojim izvanrednim glasom, ali i izvajanom figurom. Osim što je poznata po tome da zna da ostavi utisak, pevačica je i poznata kao neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, na kojima se može primetiti da je ona ljubitelj putovanja.

Ona je ovo leto većinski provela na crnogorskom primorju gde je bila zbog posla, međutim sada se ponovo uputila u Crnu Goru, samo što je ovoga puta po svemu sudeći u pitanju odmor, a društvo joj ovom prilikom pravi njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić i njihova ćerka.

Porodica je posetila Budvu, a pevačica je putem Instagram profila podelila jedan snimak na kom se vide njen suprug i ćerka kako uživaju u druženju na bazenu.

„Srećna nedelja“, napisala je ona u opisu videa gde su članovi njene porodice izgledali i više nego srećno što uživaju u zajedničkom druženju.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Podsetimo se, ovaj bračni par, koji uživa u ljubavi još od 2020. godine, pre nekoliko dana je proslavio tri godine braka. Ipak, zbog fudbalerovog posla oni su već neko vreme fizički odvojeni.

Naime, nakon venčanja oni su za svoje porodično gnezdo izabrali jedan stan u prestižnom beogradskom naselju, međutim u avgustu prošle godine Marko se zbog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, dok su Kaća i njihova ćerkica ostale u Srbiji.

Ipak, oni se trude da svaki slobodan trenutak provode zajedno, pa je tako i ovo putovanje bilo odlična prilika da uživaju u zajedničkom druženju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz