Pretraži

Katarina Grujić prvi put progovorila o životu u braku

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Pevačica je uzela prezime svog supruga i dodala ga na svoje, a kaže da joj je u početku to bilo čudno.

  • Marko je razuman, sam je to predložio, zna da se bavim ovim poslom 10 godina, napravili smo kompromis. Ja sam naravno dodala, da se ne bavim javnim poslom, uzela bih samo Gobeljić – rekla je Katarina kroz smeh, pa dodala:


 – Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje. Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života – priznaje pevačica.

  • Ja sam patrijahalno vaspitana, moji roditelji su dugi niz godina zajedno i uvek sam pričala da ako se budem udala, udaću se samo jednom. Marko je ispunio sva moja očekivanja. Započeli smo pre svega neki drugarski odnos, ali odmah su se prepoznale varnice i da nečega tu ima. Počeli smo da izlazimo, da se upoznajemo, i kako nas je poslužila prilika, uplovili smo u vezu. Istog smo karaktera, možemo da planemo u sekundi, ali kod nas nema tih nekih ozbiljnih svađa. Imamo slična razmišljanja kada su razne teme u pitanju, u stanju smo da pričamo do jutarnjih sati. Nikad nam nije monotono, što je najvažnije. Zaista velika podrška i ljubav – otkrila je ona pa takođe objasnila i zašto je krila trudnoću na samom početku. 

– Neki period treba da se krije, ne bih krila do devetog meseca, ali javne ličnosti imaju pravo za intimu, ne mora sve istog trenutka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz