Pretraži

Kratka crna haljina, duboki dekolte i visoke štikle: Katarina Grujić očarala izborom odeće, pa pokazala izvajanu figuru na kojoj bi joj mnogi pozavideli (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić oduševila je sve izborom kombinacije koju je odabrala za jedan događaj, pa svojom izvajanom figurom ostavila fanove bez teksta.

Katarina Grujić svakom svojom objavom privlači veliku pažnju pratilaca. Njena lepota, ali i izvajana figura, kao i odličan ukus za modu oduševljavaju fanove već godinama.

Objave na njenim društvenim mrežama uvek privuku veliki broj komentara oduševljenih fanova, a pevačica koja nikada nije imala problem da pokaže izvajanu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke, je sada ponovo zapalila društvene mreže.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Naime, poznata pevačica je sinoć prisustvovala jednom koncertu, a za tu priliku je odabrala savršenu kombinaciju – kratku crnu haljinu sa dugim rukavima i dubokim dekolteom.

Uz ovu kombinaciju je uklopila crnu torbicu i elegantne crne sandale sa visokom potpeticom.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Podsetimo se, osim po dobrom ukusu za modu i hrabrosti u izboru kombinacija Katarina Grujić je poznata i kao neko ko voli da putuje, a pre svega nekoliko dana ona je sa fanovima podelila fotografije putem kojih je pokazala kako uživa u odmoru u Budvi.

 

Na ovom putovanju društvo su joj pravili njen muž Marko Gobeljić i njihova prelepa naslednica.

Ona je ovom prilikom podelila jedan snimak na kom se vide njen suprug i ćerka kako uživaju u druženju na bazenu.

„Srećna nedelja“, napisala je ona u opisu videa gde su članovi njene porodice izgledali i više nego srećno što uživaju u zajedničkom druženju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz