Pretraži

Katarina Grujić i Marko Gobeljić organizuju tajno venčanje?

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Naime, u medijima se pojavila vest o veridbi koju je fudbaler organizovao svojoj izabranici, međutim dok su svi očekivali da će par ovog leta organizovati glamuroznu svadbu, do toga navodno neće doći.  • Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine – ispričao je izvor i dodao da su razlozi za takvu njenu odluku mnogobrojni.

  • Od kada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija- ispričao je izvor.

    Veza između Katarine i Marka odlično funkcioniše, svakodnevno su zajedno, ne odvajaju se. Izvor ipak navodi razloge zbog kojih će ovaj par imati čak dve svadbe.

  • Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila „velika mrsna pravoslavna svadba“ uz crkveno venčanje na koju će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju.

    Međutim, pevačica se još uvek u medijima nije oglašavala ni povodom navodne trudnoće, ali ni glamurozne svadbe.

     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz