Pretraži

Isplivala fotka Katarine Grujić bez šminke: Potpuno prirodna i bez filtera, pevačica privukla veliku pažnju fanova (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a sada je isplivala njena fotografija u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

Katarina na svojim društvenim mrežama i u javnosti često privlači veliku pažnju svojim izgledom, lepotom i stilom. Ona je od svog prvog pojavljivanja na sceni ostavila utisak i nastavila uspešno da gradi karijeru, te danas važi za jednu od najangažovanijih pevačica na sceni.

Pevačica već četiri godine uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima i ćerkicu Katju, a sada je Kaću podržala i jedna grupa koja aktivno prati žene fudbalera.

Oni su, naime, objavili njenu sliku bez šminke, koja je oduševila sve pevačicine fanove. Iako je uglavnom viđamo u sređenom izdanju, ona je ovog puta pokazala da podjednako dobro izgleda i ovako.

Podsetimo, Katarina često privlači pažnju i svojim izvajanim telom, te smo ovog leta imali više puta priliku da je vidimo u kupaćem kostimu. Zbog svog isklesanog stomaka i dugih nogu, pevačicu su nekoliko puta upoređivali sa Amazonkom, te je ona neretko izazivala oduševljene komentare zbog svog izgleda.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz