Pretraži

KARLEUŠA ZAPALILA INSTAGRAM: Donela drastičnu odluku, potresnim pismom se obratila celoj zemlji

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Od početka godine Jelena Karleuša je konstantno bila centar mnogih skandala o kojima se mediji neprestano izveštavali. Zato je odlučila da se više ne pojavljuje u domaćim medijima. Tokom perioda dok je kontantno bila u žiži javnosti, poznatoj pevačici se desila i velika tragedija kada joj je majka Divna Karleuša preminula.

——————– Sponsored ——————–

Kada su se strasti malo smirile i bura u kojoj se našla prošla Jelena Karleuša je donela odluku da se više neće pojavljivati u domaćim medijima, već će društvene mreže biti njen jedini oblik komunikacije sa javnošću.

Karleuša se jutros povodom ovoga oglasila na Instagramu, gde je dugačkom porukom otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.



  • U karijeri sam uvek imala pesme koje su vukle čitavu muzičku scenu i postavljale nove standarde, novi pravac koji su svi sledili. Atelje Trag i ja smo pesmom "Insomnija", a kasnije i "Krimi rad" započeli novu eru muzike na Balkanu i totalno promenili pravila igre kod nas. Uz producenta Zorana Birtaševića, uspela sam da postavim i scensko vizuelne standarde koji su bili preteča i mnogih svetski priznatih imena kada je reč o toj oblasti. Sa mojim saradnicima, uspela sam da probijem granice Balkana i postanem neko za kog se zna od Amerike do Rusije – napisala je Karleuša.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

– 2002. godine postala sam prvi i za sada jedini srpski izvođač koji je snimio i izdao album za strano tržište. Izdavačka kuća "Heaven" iz Atine izdala je album "Samo za tvoje oči" koji je komponovao grčki kompozitor Fivos. Album je za naše tržište izdao BK sound. Sve pesme sa pomenutog albuma poput "Još te volim", "Zar ne", "Moj dragi", "Manijak", "Samo za tvoje oči", bile su prestavljanje novih muzičikih standarda na Balkanu.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

U daljem obraćanju Jelena tvrdi da je zbog medijskog linča bila prinuđena da se okrene društvenim mrežama, zbog čega je kasnije postala i najpraćenija srpska javna ličnost.

– Ma koliko mi bilo teško tad, nesvesno sam uvela nova medijska pravila u kojima su društvene mreže jače od bilo kog medija u Srbiji. Tako danas moju pesmu sliku ili reč, koje postavljam na Instagram, vidi više ljudi nego što bi videli u svim dnevnim i nedeljnim novinama/portalima zajedno. Silom nepravednih prlika u svojoj zemlji postala sam sam svoj medij.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

I za kraj, pevačica je pratiocima poručila da će se ubuduće oglašavati jedino preko društvenih mreža.

  • Društvene mreže će biti jedini način moje komunikacije sa publikom dok radim ovaj posao u Srbiji. Mom narodu želim da se što pre podigne i izbori protiv stravičnog medijskog mraka i zla zvanog dnevni tabloidi, koji Srbiji čine nemerljivu štetu.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz