Pretraži

KARLEUŠA SE NIJE SE POJAVILA NA SASLUŠANJU: Evo kada će dati izjavu o porodičnoj drami

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Međutim, na suđenju se nije pojavila, a prema napisima Kurira, nema ni dokaza da joj je poziv uredno dostavljen.

Novo suđenje je, saznaju mediji, zakazano za 8. april u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.



Ona bi trebalo tada da da izjavu u svojstvu oštećene, kako bi obajsnila šta se u njenom porodičnom domu dogodilo 7. januara, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

Podsećamo, Tužilaštvo je zakazalo saslušanje Karleuše za danas, nakon što mu je pristigao izveštaj centra za socijalni rad koji je zatražen dva dana nakon njene prijave.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Inače, pevačicin suprug Duško, kojeg je prijavia za nasilje, odmah po prijavi je bio saslušan i tada je demantovao navode da je bio nasilan prema Jeleni.

– Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – rekao je bivši fudbaler tada.

Ipak, bivšem fudbaleru tada je izrečena zabrana prilaska pevačici od 48 sati, a po isteku, on je dobio još 30 dana, a zabrana je istekla 8. februara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz