Pretraži

KARLEUŠA POZVANA NA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVO: Konačno će dati izjavu o prijavi za nasilje protiv Tošića!

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Karleuši je, saznaje Kurir, Prvo osnovno javno tužilaštvo uputilo poziv da se izjasni o svojstvu oštećene, te da da iskaz o tome šta se tačno 7. januara dogodilo u njenom porodičnom domu, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.


Duško je inače, kako smo ranije pisali, istog dana bio na saslušanju, a tad je za medije rekao da je istina da se poznati par posvađao, ali da navodi o nasilju nisu istiniti.

– Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – rekao je Tošić tada.

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Ipak, bivšem fudbaleru tada je izrečena zabrana prilaska pevačici od 48 sati, a po isteku, on je dobio još 30 dana. 

Podsećamo, Jelena je na Božić pozvala policiju tvrdeći da ju je muž fizički napao, ali, kada je patrola stigla, ona je navodno odbila da ode na lekarski pregled, ali i da ode u stanicu policije da da izjavu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz