Pretraži

KARLEUŠA, NATAŠA BEKVALAC, IVANA NIKOLIĆ… One su najpoznatije plavuše koje plene svojom lepotom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar/bekvalceva/ivana_boom_nikolic

Mi smo izdovojili nekoliko pevačica, koje važe za jedne od najpopularnijih i najfatalnijih na domaćoj sceni, gde imaju veliki broj obožavalaca koji se dive njihovoj lepoti.

Članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, od samog početka su dobile epitet atraktivnih plavuša, koje svojim glasom, stasom i harizmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Jelena Karleuša već dugi niz godina neguje imidž fatalne žene sa dugom plavom kosom i zanosnim oblinama, po kojima je prepoznatljiva. Osim toga, JK se može pohvaliti i titulom modne ikone budući da je jedna od najbolje odevenih poznatih ličnosti na estradi.



Na našoj listi se našla i novosadska barbika Nataša Bekvalac, koja s pravom važi za jednu od najfatalnijih plavuša pošto joj muškarci veoma teško odolevaju. Bekvalčevoj je plava kosa zaštitni znak otkako se pojavila na sceni i daje joj dodatnu dozu seksepila kojim zrači.

Jedna od najpoznatijih plavuša je Milica Todorović, koja takođe često ističe svoj seksepil, kako u spotovima, tako i na društvenim mrežama, gde ima veliki broj obožavalaca, koje posebno raduje to što je Todorovićeva ponovo singl.

Sofija Milošević, koja je nedavno postala majka prvi put u životu, pleni svojim izgledom, koji je dovela do savršenstva nakon porođaja. Manekenka je oduvek bila fatalna za mnoge muškarce, a plava kosa i oči su i te kako doprinele njenoj privlačnosti.

Kada je reč o Holivudu, titulu najpoželjnije plavuše definitivno je uzela popularna australijska glumica Margo Robi. Ona je prikupila veliki broj simpatija ulogom Harli Kvin zahvaljujući kojoj je postala seks simbol, a osim toga postala je jedna od najplaćenijih glumica.

Pogledajte novi "IDJMash" i saznajte još detalja o najpoznatijim plavušama:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz