Pretraži

KARLEUŠA, KIJA, SLOBA, VOYAGE: Evo kako su naše poznate ličnosti odbrusile Dui Lipi zbog izjave da ,,Kosovo nikad neće biti Srbija“

Showbiz
0
Photo: Instagram/ kijakockar / dalipa/ karleusastar

Naime, popularna albanska pevačica podelila je objavu Instagram stranice "balkanism" gde je na perfidan i iskrivljen način predstavljena istorija srpske zemlje. 

Srpske poznate ličnosti nisu ostale imune na ovakvu provokaciju, a među prvima se po ovom pitanju oglasila i Jelena Kareuša, uz više nego oštre reči koje je uputila svojoj koleginici. 

  • Draga Dua Lipa, volimo te ovde u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor ( znaš i sama da je lider tzv. Kosova u Hagu, zbog svojih zločina u ratu. Možeš da nađeš loše ljude na obe strane. Molim te, koristi svoje društvene mreže da širiš ljubav, mir i muziku ( i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim narodom). Šaljem ljubav svim dobrim ljudima širom sveta – napisala je JK. 

 

Dužna joj nije ostala ni Kija Kockar, koja joj se takođe direktno obratila putem Instagram storija. 

  • Dua Lipa, Kosovo i Metohija zapravo jesu Srbija. A to ti je odgovorio i ,,Apple", dušo. Puno para imaš, a pričaš sra**a i širiš mržnju između ljudi s obzirom na to da imaš veliku publiku na mreži. Ostani u svojoj traci. Levitiraj – bez imalo dlake na jeziku joj je poručila Kija. 
Screenshot: Instagram/ kijakockar

Screenshot: Instagram/ kijakockar

 

Još jedna javna ličnost koja je odreagovala na ove niske provokacije albanske pevačice je i bivši muž Kije Kockar, Slobodan Radanović, koji je na svom tviter nalogu objavio fotku sa natpisom ,, Ubacite u bukvare ljutu bitku za Košare, neka znaju srpski đaci gde su ginuli junaci" uz komentar – Pozdrav za Duu Lipu. 

Izrevoltiran je bio i mladi pevač Voyage, kojem su nakon kačenja objave na Insta story isti i uklonili, na šta je on imao da poruči samo jedno:

  • Ko god mi je odgovorio na taj stori i rekao da sam nacionalista, neka me odmah sada otprati. Zato što mislim da osoba koja je zvezda veličine Due Lipe i kačenje onakvih stvari sa Kosovo, kao i promovisanje samog ekstremizma neprimereno. Verujem da bi baš ona trebalo da bude ta osoba koja će na neki način da ukaže na mir i na ljubav, a ne da poziva na ekstremizam, borbu i nesklad. Samo iz tog razloga sam napisao ,,Du*aj Lipa", jer to nije način na koji treba zvezda da se ponaša. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz