Pretraži

KARIJERA NA TANKOM LEDU: Kajli Džener i Trevis Skot mogli bi da izgube milione?

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Incident se dogodio 5. novembra na Trevisovom koncertu, na muzičkom festivalu u Hjustonu, gde je u stampedu koji je nastao poginulo deset osoba, na stotine ljudi je povređeno, a u bolnicu je prevezeno njih 11.

Kako je potvrđeno, do haosa je došlo čim su se kapije otvorile oko 14 časova po lokalnom vremenu i kada je hiljade ljudi, prema navodima Ej-Bi-Sija, uništilo bezbednosni ulaz za VIP osobe, zaobilazeći kontrolni punkt.



U ovoj gužvi poginulo je desetoro ljudi, a najmlađa žrtva je devetogodišnji dečak Ezra Blount iz Dalasa. Prema pisanju medija, on je dovezen u bolnicu tokom noći u kojoj se održavao "Astroworld Music Festival"  bez moždane aktivnosti.

Zbog svega navedenog Trevis Skot dobio je nekoliko tužbi. Samo dečakov otac najavio je da traži odštetu vrednu 20 miliona dolara.  Uz to, advokatat koji zastupa više od 200 navodnih žrtava podneo je tužbu od dve milijarde dolara protiv repera i drugih izvođača.

I Kajli na gubitku

Iako je Trevis Skot taj koji se suočava sa tužbom zbog tragedije i njegova devojka, uticajna influenserka Kajli Džener mogla bi da izgubi milione usred nastale kontroverze.

Photo:Instagram/KylieJenner

Photo:Instagram/KylieJenner

 

Naime, i Trevis i Kajli oglasili su se nakon nesreće i oboje su rekli da nisu znali šta se dešava u publici. Međutim, pojedini snimci pokazali su suprotno, što im je donelo negativan publicitet.

Kajli trenutno čeka drugo dete sa Travisom, a veliki broj magazina povukli su naslovnice sa poznatim parom. Iako je par očekivao veliku sumu novca od prvog prikazivanja drugog deteta u javnosti, sada su suočeni sa znatno nižom ponudom.Takođe, pojedini zaposleni u "Kylie cosmetics" tvrde i da je prodaja drastično opala.



Zbog svega navedenog, izvor blizak Kajli otkrio je za list "The Sun" da je najmlađa milijarderka zabrinuta kako će tragedija uticati na njen posao. Od incidenta, Kajli je bila tiha na društvenim mrežama, a na taj način propušta prilike za marketing, što se direktno odražava na prodaju.

  • Što duže njene kompanije ostaju bez aktivnosti na društvenim mrežama ili promociji, to više opada prodaja i manje zarađuju od marketinga. Govorimo  potencijalnim gubicima od milion dolara – rekao je taj izvor.

Inače, Kajli zarađuje oko milion dolara po sponzorisanoj objavi na Instagramu, te se smatra da bi mogla da pretrpi ogroman finansijski udarac.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz