Pretraži

Kao lik iz Gospodara prstenova! Ovo je pravo ime Cardi B!

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardyb

Cardi B je ovih dana u centru medijske pažnje, jer se oko gremija koji je nedavno osvojila, podigla velika prašina.
 

——————– Sponsored ——————–

 

Mnogi misle da ga je dobila nezasluženo, a ona sama je burno reagovala na ove optužbe. Neki čak smatraju da je gremi izgubio na značaju zbog toga što je dodeljen reperki, ali ovo nije prvi put da se o ovoj nagradi raspravlja na ovaj način.

Ko god šta mislio o njoj, Cardi B se zaista popela sa dna do samog vrha. Za nju i njenu muziku danas zna ceo svet, a malo ljudi zna da je nekada radila i kao striptizeta.

Ipak, njeno pravo ime je još veće iznenađenje, jer više liči na ime lika iz neke popularne fantazije nego na ime reperke iz Bronksa. Njeno puno ime glasi – Belkalis Marlenis Almanzar (Belcalis Marlenis Almánzar).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Feb 10, 2019 at 9:23pm PST

 

Cardi je u mladosti igrala oko šipke u jednom klubu u Bronksu, što ni danas ne krije, a tu svoju neslavnu prošlost je opravdala nemaštinom. Ona i njeni prijatelji s kojima je živela bukvalno nisu imali ni za kiriju, pa je morala to da radi da ne bi svi završili na ulici.

Cardi je na nedavnoj, 61. dodeli Gremi nagrada, ušla u istoriju kao prva američka ženska rep zvezda koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz