Pretraži

„KAO DETE SAM TRPEO GLAD“: Voyage o teškom odrastanju i poruci koju će preneti svom detetu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Voyage redovno sa fanovima komunicira putem društvenih mreža, a ovog puta otišao je korak dalje i pokazao tekst koji je napisao sa samo 16 godina za koji do sada javnost nije znala.U pitanju je tekst koji je posvetio svom budućem nasledniku, a u kojem mu poručuje da je preživeo teško detinjstvo, ali da je svojim radom osigurao budiućnost sebi i svojim naslednicima.

  • Odrastaćeš bez brige, jer je tata imao plan. Znaj da tati život nikad nije bio lak, jer morao je kao dete da istrpi glad – glasi deo pomenutog teksta.
Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Nakon toga, on je otkrio koliko je ponosan na sve uspehe koje je postigao, ali da se i dan danas seća gladi, emocija koje je kao dete osećao.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Kad čitam svoje stare tekstove prisetim se kako mi je bilo, setim se identične gladi koju sam osećao tad, setim se svih teških trenutaka kroz koje sam morao apsolutno sam da prolazim, jer okruženje nije dozvoljavalo da bude slab. Sad mogu da kažem mlađem sebi, Mihajlo, uspeo si. Ostvario si svoje snove. Postavio si sve rekorde. Ostao si priseban u svom ludilu i nisi poklekao porocima i đavoljim iskušenjima koji prate ovaj posao. Učinio si majku oonosnom – napisao je Voyage, što je veoma raznežilo njegove fanove.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz