Pretraži

Tihi rat se nastavlja! Kanje Vest u novoj pesmi ponovo potkačio Tejlor Svift, a onda je usledio urnebesni odgovor pevačice

Showbiz
0
Kanje Vest
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Višegodišnji „rat“ između repera Kanjea Vesta i popularne pevačice Tejlor Svift ne prestaje, a najnovija pesma Vesta izazvala je gotovo momentalnu reakciju Sviftove.

Iako se činilo da se u poslednje vreme situacija između repera i pevačice smirila, te da su njegova nekadašnja žena Kim Kardašijan i Tejlor u većem sukobu, Kanje je u novoj pesmi ponovo potkačio nju, ali i njenog dečka, sportistu Trevisa Kelsija.

„Uvijam svoje Tejlor džointe čvrsto na kraju kao Trevis Kelsi,” repuje Vest na nedavno objavljenom “Lifestyle (Demo)”, jednoj od pesama sa njegovog albuma Vultures 2.

„Tejlor” je po svemu sudeći referenca na pevačicino ime, dok je Kelsijeva referenca verovatno igra reči na njegovu poziciju u NFL-u. Ni Sviftova ni Kelsi nisu javno reagovali na pomen njihovih imena od strane repera.

Njeni odani fanovi, međutim, misle da je Tejlor možda ostavila skriveni znak tokom svog koncerta u sklopu Eras Tour u Varšavi u subotu, 3. avgusta. U svom Red setu, ona je ponela jednu od nekoliko majici koje nosi u toku simboličnog izvođenja numere „22“, a ovog puta ponela je majicu sa natpisom „I Bet You Think About Me“ („Kladim se da misliš o meni“).

Dok je „I Bet You Think About Me“ naziv jedne od pesama iz Red kolekcije, fanovi su mislili da je to ipak suptilan odgovor na Kanjeove stihove.

„Ona je tako duhovita zato što što nosi majicu sa natpisom ‘I bet you think about me’ nakon što je Kanje spomenuo nju i Trevisa u svojoj pesmi, pravi komičar,” napisao je jedan fan preko X-a. „Kada sam čuo Kanjeovu stvar malo pre, znao sam da će je nositi lmao.”

Naravno, Tejlor i Kanje imaju dugu istoriju sukoba. U 2009. godini, West je neslavno prekinuo njen govor zahvalnosti na MTV VMA dodeli da bi izjavio da je Bijonse trebalo da pobedi. Tejlor je potom pozvala na mir u pesmi „Innocent“ sa albuma Speak Now. Vest ju je kasnije spomenuo po imenu u pesmi „Famous“, navodeći: „Osećam se kao da bismo Tejlor i ja možda još uvek mogli imati sks / Ja sam učinio tu kuku slavnom.“

Kanje je tada tvrdio da je dobio dozvolu od Sviftove da uključi vulgarni stih, što je ona oštro negirala u to vreme.

Kim Kardašijan, tadašnja reperova supruga, kasnije je objavila video navodnog telefonskog razgovora između Tejlor i Kanjea kako bi potvrdila njegovu priču. Kasnije se ispostavilo da je poziv bio montiran.

U svom profilu za TIME 2023, Tejlor je skandal sa bračnim parom Kardašijan-Vest nazvala „smrću karijere“.

„Nema greške – moja karijera je oduzeta od mene,“ prisetila se pop zvezda za časopis u decembru 2023. „Imali ste potpuno izmišljeni okvir, u ilegalno snimljenom telefonskom pozivu, koji je Kim Kardašijan montirala i zatim pustila da kaže svima da sam lažov.“

Ona je nastavila: „To me je psihološki srušilo na mesto na kojem nikada ranije nisam bila. Preselila sam se u stranu zemlju. Nisam izlazila iz iznajmljene kuće godinu dana. Bojala sam se telefonskih poziva. Odbacila sam većinu ljudi u svom životu jer nikome više nisam verovala. Pala sam jako, jako nisko.“

Kim je ranije, tačnije 2020. godine, rekla da je osećala potrebu da „brani“ svog tadašnjeg muža u tom trenutku.

Tejlor je po svemu sudeći zatvorila ovo poglavlje života pesmom „thanK you aIMee“ koja se našla na njenom najnovijem albumu, a čija naglašeno velika slova u nazivu formiraju ime „Kim“.

„Tejlor je nastavila dalje i ne osvrće se,“ rekao je ekskluzivno za Us Weekly izvor u aprilu. „Pesma je njena poslednja reč.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz