Pretraži

Kanje Vest oslobođen optužbe da je udario fana!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Sada je konačno odlučeno da zbog ovoga repera neće tužiti.



Prema pisanju stranih medija, Je je tada sedeo u automobilu, a nakon molbe jednog fana on je izašao iz auta, i udario šakom obožavatelja, a potom nestao pre dolaska policije.

– Nakon temeljnog i pažljivog pregleda svih dokaza, naša kancelarija odbija da podnese dokument na osnovu neopravdane verovatnoće osude – rekao je portparol tužioca LA-a Rob Vilkoks.

Podsećamo, policajci su vodili istragu zbog toga što je reper navodno udario momka koji mu je tražio autogram, a TMZ je došao u posed video-zapisa u kom se vidi čovek kako leži na ulici, dok Kanje besni na ljude koji rade za njega.

Napad se dogodio oko 3 sata ujutru u Los Anđelesu, ispred skladišta Soho. Na početku snimka Kanje viče "beži od mene" na ženu koja očajnički pokušava da ga smiri. Ona mu je odgovorila: "Ja sam tvoja porodica,“ ali on je on besno otišao. Strani mediji navode da je žena njegova rođaka.

Prema rečima svedoka to se dogodilo samo nekoliko sekundi nakon što je Kanje navodno dvaput udario momka, jednom u glavu i jednom u vrat i prilikom pada je zadobio povrede glave.

Momak koji je tražio autogram je odbio medicinsku pomoć na licu mesta, ali je na kraju otišao na pregled u hitnu negu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz