Pretraži

Razvodi se Kanje Vest?! Mnogi pričaju da je „uništio“ svoju suprugu, a sada je odlučio da započne potpuno novi život

Showbiz
0
Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Ćensori neretko su u centru pažnje tabloida zbog njihovog ljubavnog odnosa i kontroverznim pojavljivanja u javnosti, ali prema izvorima njih dvoje su sada pred razvodom nakon manje od dve godine braka.

Par, koji se venčao u decembru 2022. godine, samo mesec dana nakon zvaničnog razvoda Kanje Vesta od Kim Kardašijan, navodno je naišao na ozbiljne probleme u vezi, što nagoveštava da bi ovo poglavlje reperovog života moglo biti završeno ranije nego što se očekivalo.

Par je, prema izveštaju TMZ-a, navodno podelio sa bliskim prijateljima da su se razišli pre nekoliko nedelja. Kanje, koji sada ima 47 godina, navodno govori ljudima iz svog užeg kruga da se priprema da podnese zahtev za razvod od 29-godišnje Bjanke i da se preseli na neko vreme u Tokio kako bi započeo novi život.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga, se nakon raskida preselila kod roditelja u Australiju.

Njihov portparol, Milo Janopulos, ostao je suzdržan i nije komentarisao situaciju. Pored toga, ni Kanje ni Bjanka se nisu javno izjasnili o glasinama, iako je reper u poslednje vreme često viđen sam u javnosti sam, što samo podstiče spekulacije.

Prošle nedelje je primećen kako uživa u jamajčanskom restoranu u Tokiju, toliko da je posetio to mesto dva puta u jednom danu i čak ostavio svoj autogram na zidu restorana, prema izveštajima. Takođe, pojavio se na događaju Pro Wrestling Noah 30. septembra u Tokiju, usred glasina o raskidu.

Kanje i Bjanka su poslednji put fotografisani zajedno 19. septembra, tokom posete supermarketu sa dvoje reperove dece iz prethodnog braka sa Kim. Sledećeg dana su zajedno viđeni u kupovini u gradu, a tom prilikom Ćensorijeva je nosila svoj prepoznatljiv, providni autfit, za koji izvori tvrde da je Vest vršio pritisak na nju da nosi, izveštava Page Six.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Život Bjanke sa popularnim reperom već je izazvao zabrinutost njene porodice prošle jeseni, jer su njeni najbliži izrazili negodovanje zbog Kanjeovog preteranog kontrolisanja supruge prema izveštaju Page Six-a.

Prema Cosmopolitanu, Bjanka Ćensori je arhitekta i model iz Melburna. Radi za Kanjeov brend Yeezy od novembra 2020. godine. Pre toga, bila je na praksi za arhitekte u firmi DP Toscano Architects.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz