Pretraži

Kandidat priznao da se IDJShow spremao samo jedan dan, pa dobio oštre kritike žirija

News
0
Photo: IDJ

Aleksandar je rešio da se publici i žiriju predstavi sa pesmom od Raste i Voyage-a, međutim, iako je Teodora Džehverović najpre pohvalila njegov stajling, on je ubrzo dobio i nekoliko kritika na račun izvedbe odabrane numere.

On se pojavio u beloj bluzi i šarenim pantalonama, dok je izgled upopunio naočarama za sunce i maramom oko glave.Jako si zanimljiv, generalno tvoj stajling mi se dopada, tako da ja bih da te čujem kako pevaš – uputila je Teodora kompliment mladom takmičaru.

Ipak, stvari su se promenile nakon što je otpevao pesmu, jer, prema proceni žirija, njegov performans nije bio zadovoljavajući, pa su ga čak i prekinuli.

  • Stanite, stanite. Ovo je kao trka na sto metara. On dok je ispalio iz pištolja, pemsa je već otišla 50 metara, ti nikako da je stigneš – rekao je član Teodorinog tima Vuksan Bilanović, dok se pevačica nadovezala:
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Kasnio si sve vreme, pa si malo ubrzao – rekla je ona, nakon čega ga je upitala koliko se spremao za audiciju.

– Od juče – iskreno je odgovorio takmičar i dodao da se on ne bavi pevanjem, već glumom i sviranjem klavira, te da za pripremu nije imao vremena.

  • Nisam imao vremena za više.

Ovo obrazloženje nije se dopao žiriju, koju su mu poručili da traže nekoga ko je malo iskusniji i spremniji da više vremena uloži u pripreme.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News