Pretraži

,,KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!“ Katarina Živković oplela po održanom koncertu popularne grupe (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

S obzirom na to da su pandemijom korona virusa najviše oštećeni izvođači, koji sada već godinu dana nisu imali svoje "tezge" i regularne prihode, kao i ranije, mnogi su se oglasili nakon što je grupa Crvena jabuka održala koncert srpskoj prestonici i iskazali svoju ljutnju i bes zbod duplih aršina.



Jedna od njih bila je i Katarina Živković, koja se oglasila na svom Instagram nalogu i bez dlake na jeziku oplela po koncertu koji se održao. 

 – Da li je ovaj koncert možda bio za vakcinisane ili je otkriveno da korona ne ide na jabuke? ne znam šta je posredi, ali se neko ozbiljno igra našim mozgovima – započela je pevačica i uporedila kontradiktorne mere koje imamo svakog vikenda. 

A za vikend zatvaramo restorane, držimo distancu, plaćamo poreze kao da radimo  puno radno vreme i sedimo kući – rekla je ona, pa nastavila:

  • Nisu dozvoljena nikakva okupljanja, slave, svadbe, proslave, utakmice, ali zato Kombank dvorana može?  Zašto Crvena jabuka može? Gde je ovde komunalna sa kamerama da snimi ovu sramotu i zašto se ovaj događaj nije po medijima satanizovao isto kao i razne ilegalne žurke i nastupi naših pevača, koji su prekinuti i zbog koji su mnoge javne ličnosti bile izložene medijskom linču i novčano kažnjene, kao i organizatori istih. Po čemu je ovo okupljanje drugačije od ostalih? U klibovima se zbog glasnije muzike upaladalo kao da su unutra teroristi, a za ovaj koncert koji se četiri meseca najavljuje se "nije znalo". Ma važi – napisala je pevačica. 

Ostatak njenog izlaganja pogledajte u nastavku: 

Screenshot: Instagram/ katarina_zivkovic_official

Screenshot: Instagram/ katarina_zivkovic_official

 

Screenshot: Instagram/ katarina_zivkovic_official

Screenshot: Instagram/ katarina_zivkovic_official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz