Pretraži

Kako su izgledali poslednji dani čuvenog DJ-a čija smrt je šokirala svet: NIKAD viđeni snimci i ispovesti Avicii-jevh prijatelja otkriveni u potresnom dokumentarcu

Showbiz
2
Screenshot: Youtube/Avicii

Dokumentarac o Aviciiju, muzičkoj legendi čija tragična smrt je 2018. godine potresla svet, donosi dosad neviđene snimke iza kulisa i priče njegovih prijatelja, ali i detalje iz života i poslednjih dana pokojnog DJ-a.

Tim Bergling, poznat pod imenom Avicii, rođen je u Švedskoj i postigao je svetski uspeh pesmom Levels iz 2011. koja je dospela u top 10 na top listama u nekoliko zemalja, nakon čega je usledilo još hitova poput Lonely Together, Wake Me Up, Waiting For Love…

Njegova karijera koja je vrtoglavom brzinom išla uzlaznom putanjom iznenada je prekinuta tragičnom smrću mladom muzičara, koji je preminuo 2018. godine u svojoj 28. godini.

 

 

在 Instagram 查看这篇帖子

 

Aviciier 4ever ❤️ (@aviciitimberg.mx) 分享的帖子

Šest godina nakon velike tragedije, na male ekrane stiže dokumentarac pod nazivom „Avicii: I’m Tim“ koji prikazuje dosad neviđene snimke, priče njegovi prijatelja, nepoznate detalje iz njegovog života i njegovih poslednjih dana pred smrt.

Dokumentarac je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu u Njujorksu, a dio sinopsisa dokumentarca, prema web stranici Tribeca Film Festivala, glasi:

„Godine 2011. Avicii je osvojio svet svojim revolucionarnim hitovima, postavljajući rekorde i osvajajući publiku svojom zaraznom elektronskom muzikom. Neverovatna priča Tima Berglinga obrađena je sa strašću i razumevanjem u filmu koji je režirao Henrik Burman, zaranjajući duboko u Aviciijev meteorski uspon do slave.“

U filmu su prikazani i nikad viđeni snimci s turneje i pogled iza kulisa, dopuštajući gledaocima da urone u njegov svet. Takođe, dokumentarac istražuje i mentalne probleme sa kojima se slavni DJ suočavao, posebno anksioznost, koja je usledila kao posledica nagomilavanja obaveza, uzimajući u obzir da je za šest godina Avicii imao više od 800 koncerata.

 

 

在 Instagram 查看这篇帖子

 

FestivalsBAE (@festivalsbae) 分享的帖子

O Aviciiju su govorili i prijatelji, koji su se u filmu prisećali kako se on ponašao pre smrti.

„Shvatio sam da je uzimao lekove protiv bolova. Odrastao sam u porodici koja se drogirala i video sam kad ljudi uzimaju opijate kako im se oči menjaju. Oči su mu bile otvorene kao zombiju. Te tablete menjaju način ponašanja“, rekao je Aviciijev prijatelj Džes Volts u dokumentarcu.

Komentari (2)

  1. lik je bio legenda i ostaće legenda, mogao bi ti da izadješ iz kuće i nešto da mrdneš a ne da s***š preko tastature nekom da li je neko bio DJ ili nije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz