Pretraži

KAKO ĆE REAGOVATI IRINA ŠAJK? Kim Kardašijan i Kanje Vest se ponovo zbližili

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Reper je tokom vikenda okupio svoju porodicu i odveo ih na izlet u San Francisku, gde su svratili u Azijski umetnički muzej. Uprkos pričama o razvodu, Kim, Kanje i njihovo četvoro dece pojavili su se kao velika srećna porodica i razgledali digitalna umetnička dela.

Mnogi su se zbog toga zapitali da li se par pomirio, pet meseci nakon što je Kim podnela zahtev za razvod njihovog šestogodišnjeg braka.

Postojao je određeni vremenski period odmah nakon što su se rastali, kada ,,nisu imali mnogo kontakta", kaže izvor blizak rijaliti zvezdi za Enews.

Međutim, bivši par sada "razgovara i dobro se slaže".

  • Kim je uvek bila otvorena za zajedničko roditeljstvo i mogućnost da radi neke stvari porodično. Kanjeu je trebalo malo vremena, ali sada se čini otvorenijim – rekao je izvor.


Kada je reč o Kanjeovoj romansi sa Irinom, oni su u junu izgledali veoma bliski nakon što su otputovali u Francusku. Reper i Irina odseli su tada u jednoj luksuznoj vili u Provansi, gde je očevidac rekao za Enews da su izgledali "neverovatno srećno i opušteno". 

  • Viđaju se već nekoliko nedelja… Kanje odlazi iz Njujorka da bi bio sa njom – istakao je izvor.

On je takođe otkrio da njihova veza i dalje traje. Izgleda da poseta muzeja sa Kim i decom nije promenila Kanjeova osećanja prema modelu budući da je izvor potvrdio da se Vest i dalje viđa sa Irinom.

  • Još uvek su u kontaktu i video ju je nekoliko puta. Veoma je zainteresovan da se zabavlja sa njom i da je više viđa – dodao je.

U isto vreme čini se da Kanje Vest daje prednost svojoj deci. Čitava porodica Kardašijan-Vest je bila uzbuđena što su bili zajedno u San Francisku, a postavlja se i pitanje kako Irina reaguje na to.

  • Čini se da Kim i Kanje odlično slažu. Bili su tu za decu, jer je muzej porodično okruženje i ova specifična postavka stvara dečije čudo. Po svemu sudeći bili su ljubazni, zahvalni i lepo su se proveli – podelio je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz