Pretraži

,,KAKO BIH NADALU LUPILA ŠAMAR“: Milica Pavlović oštro reagovala na pobedu Španca u Australiji

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Milica je podelila Nadalovu fotografiju sa terena na kojoj slavi pobedu nad Dimitrijem Medvedevim nakon pet sati i 28 minuta igre. Pevačica je otkrila šta misli o njegovom uspehu u Melburnu budući da Đoković nije imao priliku da odmeri snage sa njim na australijskom turniru jer je deportovan.

  • Ja lepo rekoh da on i njemu slični mogu samo da pobede, ako Đoković nije tu… Neka je završena ova epizoda Australija zatvorenog turnira… Bože me oprosti kako bih Nadalu sad šamar jedan lupila, sa sve komentarom "Čestitam". Oprostite, grešne misli… – napisala je ona.


Milicu je veoma pogodila situacija sa Novakom koji nije imao priliku da igra u Australiji jer je deportovan nakon što mu je tamošnji sud dva puta poništio vizu i odobio njegovu žalbu.

  • Ljudi, da li verujete da sam zbog cele ove situacije sa Novakom, sinoć ladno sanjala da sam prošla pored njega, da sam mu tražila autogram, i da čovek nije hteo da mi da autogram. Pobegao je od mene. Što sam to sanajala? – zapitala se pevačica.

  • Sada verovatno tajno slave njegove kolege koje igraju na Australijan "zatvorenom" turniru, jer "otvoren" nije sigurno. Ovo vam je jedina šansa da možete da pobedite, zato ste i ćutali. Kakva sramota! – poručila je pevačica.

Photo: Instagram/senoritamilica

Photo: Instagram/senoritamilica

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz