Pretraži

Kajli Džener otkila zašto je sinu dala ime Vulf, pa se predomislila

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Međutim, oni su samo mesec dana nakon toga odlučili da svom sinu promene ime, koje još uvek nije poznato javnosti.Kajli je sada, u novoj sezoni Kardašijanovih, progovorila o tome, a kako je ispričala, Kloi je bila ta koja je prva sugerisala da njen sin ponese to ime.

  • Mi nismo imali ime. Mislila sam da će mi nešto sinuti o tome kada ga budem ugledala. Ali nije – rekla je Kajli i dodala:

  • Kada je Kloi rekla da se zove Volf, to mi se svidelo zato sto je počinjalo sa inicijalom Travisovog prezimena (Vebster). Zato smo rešili da bude Volf Vebster. Čim sam potpisala papire, zapitala sam se šta sam uradila – poručila je ona.

Kardašijanova je otkrila da detetovo ime i dalje zvanično nije promenjeno u dokumentima, jer njen izabranik često menja mišljenje.

Travis je menjao njegovo ime nekoliko puta. Znao je da dođe i da kaže da mu se određeno ime sviđa i onda ga je zvao tako ceo dan. Ali se to stalno menjalo i više nismo mogli tako – rekla je ona, pa se našalila da će sačekati da njen sin odraste i sam sebi da ime, jer je tako najlakše.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz