Pretraži

Kaja Ostojić po četvrti put rekla „da“! Pevačica se udala u tajnosti u crnoj haljini, detalji nesvakidašnje proslave iznenadili javnost

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Popularna pevačica Kaja Ostojić je po četvrti put izgovorila sudbonosno „da“ i tako stupila u brak sa izvesnim Milošem Čujevićem, a sami detalji proslave su šokirali javnost.

Pre određenog vremena javnost je šokirala vest da se Kaja Ostojić verila sa izvesnim Milošem Čujevićem. O njihovom venčanju se dugo spekulisalo, pa su se tako nedavno pojavila nagađanja da će se pevačica venčati na petak 13. i da će umesto tradicionalne bele venčanice obući crnu haljinu.

Ipak, i premda je pevačica i sama pre nekoliko dana, kako je prenosio „Informer“, potvrdila da će se udati 13. septembra, na iznenađenje svih venčanje se održalo juče, a fanovi su ostali bez teksta.

Ona je malo pre venčanja objavila fotografiju kako se priprema za slavlje, međutim s obzirom da je juče bio i njen rođendan, niko nije posumnjao da se pevačica sprema da izgovori „da“.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

I premda se pevačica nije udala na petak 13. kao što se nagađalo, ona je ipak na venčanju nosila crnu čipkastu haljinu, a ceremonija se održala na otvorenom.

Malo nakon venčanja, pevačica se prvi put oglasila za medije, pa je otkrila zašto je odabrala baš taj datum.

„Moje rođendane više ne slavim, današnji dan je u znaku našeg venčanja i našeg poznanstva koje traje 16 godina. Simbolično smo sve obavili na moj rođendan“, rekla je ona, pa otkrila zašto je odabrala crnu haljinu.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

„Nisam sujeverna, sve je crno, imala sam i crni veo ali sam ga skinula – rekla nam je ona.“

„Jako sam ponosna na dekoraciju i goste i na sve što se desilo danas i što se desilo. Zajedno smo odlučili da di-džej bude na svadbi, on sluša neku drugu vrstu muzike. Nisam htela da se moji gosti dohvate mikrofona, nije mi to lepo. Moje kolege koji su tu će isključivo da uživaju. Moj muž i ja ne komuniciramo rečima više, samo pogledima“, rekla je Kaja za „Blic“.

Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

Podsetimo se, za pevačicu je ovo četvrti put da izgovara sudbonosno „da“. U prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku koju je dobila sa svega 18 godina. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz