Pretraži

Intimna proslava za mezimicu: Naša poznata pevačica proslavila ćerki rođendan, pa pokazala u kakvu zanosnu lepoticu je izrasla (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić danas obeležava poseban datum koji joj je potpuno promenio život i podario novu životnu ulogu.

Kaja će za dve nedelje proslaviti 41. rođendan, međutim ona danas obeležava 22. rođendan svoje ćerke jedinice, Nikoline.

Poznato je da je pevačica do sada bila tri puta udata, a da je prvi put rekla „da“ sa samo 19 godina Nikoli Dragojloviću. Sa njim je dobila i svoje prvo i jedino dete, ćerku Nikolinu. Iako su se njeni roditelji protivili ovom braku i odnosu sa Nikolom, Kaja je bila rešena da osnuje porodicu sa njim, te je u brak stupila u već poodmakloj trudnoći.

„Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi“, rekla je ona jednom prilikom za „Hit Informer“.

Njihova ljubav ipak nije dugo potrajala, ali je iz tog odnosa dobila ćerku za koju često ističe da je neizmerno ponosna na nju. Ona je mezimicu odgajala daleko od Srbije, a iako je nasledila pevački talenat od nje, Nikolina nije zainteresovana da se bavi javnim poslom, već završava ekonomiju u Americi.

„Jako sam ponosna na nju, ona je sada u Americi, studira ekonomiju, trenira odbojku, ima punu stipendiju za fakultet, na to sam posebno ponosna“, istakla je Kaja nedavno za „Grand“.

Danas, Nikolina proslavlja svoj 22. rođendan, a tim povodom je Katarina okačila jednu fotku sa proslave. Njena ćerka neretko je privlačila pažnju javnosti svojom lepotom, pa je tako bilo i ovog puta. Zanosna plavuša neodoljivo podseća na svoju mamu koja od početka svoje karijere važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa naših prostora.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz