Pretraži

,,KADA SE FILM ,,DESI“ ONDA JE TO MAGIJA“: Biković o slatkim mukama za vreme snimanja filma (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Naime, ključne scene za film ,,Budi bog s nama", snimane su u Beogradu i Pančevu 2019. godine, a 2020. i 2021. planirano je da se snima na lokacijama u inostranstvu i zemlji.



Miloš Biković objavio je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je obavestio svoje fanove da je jedan blok snimanja završen, našalivši se da je još teže snimiti kada je napolju 40 stepeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Glumac je pozirao elegantno obučen u odelu sivo-bele boje, sa crnom leptir mašnom, a ispod fotografije napisao je sledeći tekst.

  • Završili smo još jedan blok snimanja filma ,,Budi Bog s nama’’. Film je teško isplanirati i sklopiti. Još teze je ubediti ljude da u njega poveruju. Jos teze od toga je snimiti ga na plus 40. Ali kada se film ,,desi” onda je to magija. Komad života koji na platnu postaje veći od života. I da nije tako komplikovano i teško ne bi bilo tako veličanstveno. Privilegija je baviti se filmom. I zahvalan sam na tome.

Pored Mioša, u filmu glume i naši drugi poznati glumci kao što su: Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Nebojša Dugalić i drugi. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz