Pretraži

„KADA SAM BILA NAJUSPEŠNIJA DESILA MI SE OPERACIJA“: Katarina Grujić progovorila o teškom periodu života, svom karakteru i karijeri

Showbiz
0
Katarina Grujić
Foto: Instagram printcsreen/katarinagrujic.doll

Ona se nedavno ostvarila i u ulozi majke, te su ona i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, dobili ćerku Katju. Pevačica je radila gotovo celu trudnoću, a nakon porođaja se brzo vratila nastupima i publici.



Kaća je sada otkrila da ne bi ništa promenila u svojoj karijeri, ali ni u svom karakteru po kom je bila prepoznatljiva.

Ne bih ništa promenila, od početka karijere do danas mislim da su to trenuci koje sam proživela sa razlogom i sa svojim godinama. Odrasla sam, ozbiljnija sam, imam drugačiju ulogu nego pre deset godina. Imam porodicu, dete, ime i prezime, ne mogu isto da se ponašam i da razmišljam kao pre, kada sam bila klinka. Sve me nerviralo, htela sam svima da odgovorim, sad me to ne zanima. Meni je jezik uvek bio brži od pameti. Napunila sam trideset i jednu godinu, ne mogu da se ponašam kao i pre deset godina – rekla je pevačica u razgovoru za “Blic“.

Ona je istakla da i dalje ima neostvarenih snova što se tiče karijere i da je sebi postavila visoke ciljeve za budućnost.

Svako od nas sanja o Areni, Sava Centru ili Ušću, a početke sam imala jako uspešne. U trenutku kada sam bila najuspešnija meni se desila operacija glasnih žica i stopirala sam se. Vratila sam se sa pesmama, ali nije to kao pre. U svakom slučaju nisam stala, ali za sve ima vremena, bitno mi je da sam neke stvari u životu ostvarila, a za Ušće i Arenu ćemo lako.

Katarina se osvrnula i na odnos sa suprugom, te je otkrila da joj preseljenje ne bi teško palo.

On je moj muž, otac mog deteta, tako da gde god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gde god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz