Pretraži

“Kada bih pokušala bilo šta od onoga što oni rade, umrla bih”: Adel prekinula koncert, pa iznenadila publiku potezom koji niko nije očekivao (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Pevačica Adel je zaustavila svoj koncert u Minhenu kako bi prikazala finalnu trku na 100 metara za žene na Letnjim olimpijskim igrama 2024. godine na ekranu.

Prema video snimku objavljenom na društvenim mrežama, Adele je zaustavila svoj nastup kako bi videla ko će osvojiti zlato i podelila nekoliko reči ohrabrenja za sportistkinje.

Na snimku se vidi kako pevačica odlazi ka zadnjem delu scene dok je okrenuta leđima prema publici. Kamera je prestala da prikazuje njene pokrete na video bimovima i umesto toga je počela da prikazuje trku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Na video snimku, narator sa Olimpijade je objavio da je Džulijen Alfred iz Sen Lucije osvojila prvo mesto sa vremenom 10.72, dok je Ša’Kari iz SAD završila neposredno nakon nje.

Pogledavši pobednicu, Adele je rekla publici: „Da joj damo aplauz! Hajde da nastavimo sa nastupom. Fantastično, Sen Lucija!”

Drugi snimak sa koncerta noć pre prikazuje dobitnicu Gremija kako govori o gledanju Olimpijskih igara.

„Dok sam gledala sportiste svetskog ranga, pomislila bih, ‘Oh, to sletanje je bilo malo loše, zar ne? Oh, njene noge nisu bile baš ravne.’ Kada bih pokušala bilo šta od onoga što oni rade, umrla bih.”

@tigerb.ph omg she’s just like us… x #adele #adeleinmunich #adeleworld #adelenight2 #olympics2024 #parisolympics #adeleresidency #adelefans #adele30 #munich #germany ♬ original sound – Tiger Brooke

Nastavila je: „Apsolutno bih umrla da napravim bilo kakav pokret“.

Pevačica je pohvalila gimnastičarku Simon Bils za njen zlatni uspeh u gimnastici, rekavši da je „apsolutno briljantna.”

Prema sajtu za njene koncerte, ovo je prvi put da Adele nastupa u „kontinentalnoj Evropi” od 2016. godine. Stadion na kom je nastupala u Minhenu može da ugosti čak 80 hiljada ljudi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz