Pretraži

KAD POSTANEM POPULARAN OTKRIĆU ISTINU: Sin Britni Spirs rekao da će ispričati sve pevačicine tajne ako skupi 5.000 pratilaca (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Naime, Džejden je snimio live video za svoj Instagram u kojem je rekao da će ispričati "celu priču" o svojoj majci kad dobije više pratilaca.

– Šta se događa sa mojom majkom? Ispričaću vam celu priču o njoj kada me bude pratilo 5000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britni – rekao je dečak.



Pratioci su mu tokom uključenja postavljali razna pitanja na koja je on odgovarao. Kada su ga pitali da li neko manipuliše njome, odgovorio je da ne zna. U jednom trenutku ga je neko pitao hoće li Britni da snimi nove pesme sad kad je završila nastupe u Las Vegasu, na šta je on odgovorio da nije primetio da pevačica radi na novim pesmama.

– Sećam se da sam je jednom prilikom pitao: "Mama, šta se dogodilo sa tvojom muzikom?" Ona mi je odgovorila: "Ne znam, dušo. Mislim da ću možda prestati da pevam." Bio sam iznenađen, pa sam je pitao: "Znaš li koliko novca ti zarađuješ od pevanja?" – ispričao je Džejden.

Pored toga, Džejden je na snimku svog oca, Kevina Federlajna, uporedio sa Isusom, istakao je da mu se sviđa Britnin dečko, kao i da njegov deda, pevačicin otac, nije dobar čovek i da slobodno može da nestane sa lica Zemlje.

https://youtube.com/watch?v=-zLg7dhtyrY

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz