Pretraži

KAD POGLEDAŠ SMRTI U OČI… Darko Lazić prvi put otvoreno progovorio o saobraćajnoj nesreći (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Darko Lazić nikada neće zaboraviti 23. oktobar 2018. godine, kada je smrti pogledao direktno u oči pošto je doživeo tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u njegovo selo Brestač.

——————– Sponsored ——————–


Te kobne večeri vraćao se kući sa nastupa i na samom ulazu u rodno mesto automobil kojim je upravljao skrenuo je sa kolovoza i prevrnuo se nekoliko puta. Zadobio je teške telesne povrede opasne po život.

Lekari su se iz dana u dan borili da ga spasu, pošto je imao nagnječenje mozga, polomljenju jagodicu, povređenu butnu kost i grudi.

Prognoze nisu bile svetle, ali je na kraju uz pomoć vrhunskih stručnjaka uspeo da se izbori i ostane među živima.

Kada pogledaš smrti u oči, i kada sve to preživiš gledaš da se što pre vratiš. Ja sam u jednom trenutku psihčki pao nakon nesreće – otkrio je Darko specijalno za IDJTV.



S obzirom na težinu povreda, bilo je pitanje da li će ikada ponovo moći da stane na noge.

Preplakao sam dane zbog straha da nikad više neću moći da hodam – priznao je pevač.

Osim tragedije koja ga je zadesila suočio se i sa brojnim lažima i dezinformacijama o svom zdravstvenom stanju i porocima.

– Mediji su u jednom trenutku preterali sa nekim naslovima. Najviše me je povredilo to što su pisali kako mi diler donosi kokain dok sam ja ležao polumrtav u bolnici – rekao je Lazić.

Nakon svega što je preživeo vratio se na muzičku scenu sa pesmom "Majko", inspirisanom tragičnim događajem. Numera je premijerno prikazana na IDJVideos.tv jutjub kanalu i oborila je sve rekorde na muzičkim platformama


Ceo intervju sa Darkom Lazićem pogledajte ekskluzivno u emisiji IDJHot, na snimku ispod. Pratite IDJHot na IDJTV-u, premijerno svakog petka u 20h.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz