Pretraži

Junakinje serije „Seks i grad“ se oglasile povodom optužbi koje je dobio Zverka

Showbiz
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Glavne junakinje ostvarenja su u ponedeljak okačile zajedničku izjavu u kojoj dele svoju tugu zbog optužbi na račun Nota, ali i podršku ženama koje su optužile šezdesetosedmogodišnjeg glumca za seksualni napad.

  • Veoma smo tužne zbog optužbi koje je dobio Kris Not. Podržavamo žene koje su se oglasile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to veoma teško uraditi i pohvaljujemo ih zbog toga – stoji u objavi.
Photo: Instagram/sarahjessicaparker

Photo: Instagram/sarahjessicaparker

Zajednička izjava glumačkog trojca došla je samo nekoliko dana nakon što su se javile tri žene, koje su optužile glumca za seksualni napad.

Iako je Not negirao sve optužbe, izbačen je iz serije "The Equalizer" u kojoj glumi, ali i iz A3 Artist agencije.

U izveštaju koji je u petak objavio "The Daily Beast", tridesetogodišnja tehnološka direktorka, koja koristi pseudonim Ava, navodi da ju je seksualno napao glumac kada je ona imala 18, a on 55 godina.

Ava kaže da se incident navodno dogodio dok je radila kao hostesa i pevačica u restoranu Da Marino u centru Menhetna 2010. Što se tiče Avinih navoda, glumčev predstavnik za medije je u izjavi za "The Daily Beast" rekao da Noth „poriče ovo i da nema pojma ko je ova žena".



Vest o trećoj ženi koja se javila pojavila samo dan nakon što je "The Hollywood Reporter" objavio izveštaj u kojem su dve žene navele da ih je Not seksualno napao.

U izveštaju, jedna žena je navela da je upoznala Nota 2004. kada je imala 22 godine i radila u Los Anđelesu. Žena je tvrdila da su se vratili kod njega, gde ju je navodno silovao.

Druga žena je tvrdila da je upoznala Nota u Njujorku 2015. kada je imala 25 godina. Navela je da je izašla na sastanak sa glumcem i pristala da ode kod njega posle, kada ju je i on seksualno napao.

Usled izveštaja da policijska uprava Los Anđelesa istražuje nalog žene u Los Anđelesu, policajac Drejk Madison iz Odeljenja za odnose sa medijima (LAPD) rekao je za ET:

  • Odeljenje još uvek ispituje prirodu izveštaja i pokušava da utvrdi kada, gde ili kako je podneta prijava.

Advokat Nota je takođe rekao za ET: "LAPD nikada nije otvorio istragu o ovom pitanju. Policija nije kontaktirala ni gospodina Nota, ni bilo koga od njegovih predstavnika".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz