Pretraži

Pevačica u potpuno prirodnom izdanju! Jovana Pajić pokazala kako izgleda bez grama šminke, EVO šta se krije iza sjaja i glamura (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Pevačica Jovana Pajić se polako, ali sigurno vraća na javnu scenu, a sada je jednom fotkom koju je podelila na društvenim mrežama otkrila i mali deo njenog privatnog života.

Jovana Pajić je nakon razvoda od frontmena „Tropiko benda“, Aleksandra Cvetkovića, odlučila da se vrati svojoj muzičkoj karijeri i nastupima, a njen hit „Ludilo moje“ je po mišljenju mnogih obeležio ne samo leto, već i ovu godinu.

Pevačica se takođe vratila i javnom svetu, te smo je u poslednjih nekoliko meseci videli na brojnim javnim događajima na kojima je plenila svojom lepotom i stilom. Ipak da nije sve tako glamurozno i sjajno Jovana je sada pokazala jednom fotkom koju je okačila na svoje društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIAMANI (@diammani)

S obzirom na to da je u braku sa pevačem dobila dve ćerke, nju kod kuće i dalje čekaju brojne obaveze, briga o deci i vođenje domaćinstva, te je ona sada otkrila kako to izgleda kada je nakon ovih obaveza sačekaju i dalji planovi za karijeru.

„Umorna od umora, al’ sam kao lepa, prirodna i ćorava! Deca spavaju, pa u miru mogu da se straobaljujem na pomisao šta sam spremila da vam prezentujem početkom sledećeg meseca“, napisala je pevačica uz svoju sliku u prirodnom izdanju.

Foto: Instagram printscreen/jovana__pajic

Jovana je na pomenutoj fotografiji bila u potpunosti bez šminke i sa naočarima za vid, ali je svakako, po mišljenju mnogih zračila lepotom, te je pokupila brojne komplimente na svoj račun.

Podsetimo, Jovana i njena bliska drugarica, pevačica Marija Šerifović su nedavno zanimljivom fotografijom najavile nove projekte Pajićeve. Naime, Marija je podelila fotku njih dve na infuziji i nasmejala sve opisom, pa dodala da ovako izgledaju pripreme za nove pesme.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz