Pretraži

„JOŠ UVEK TRAŽIMO SVOJ PEČAT“: Severin o nastupima i planovima sa grupom 4YU (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Severin se najpre osvrnuo na nastupe koji su takmičari imali tokom juna i jula, gde su, između ostalog nastupali u Budvi i na 100% Gang festivalu na Zrću.Kako je istakao, ta iskustva su i više nego pozitivna, a siguran je da će ona koja slede bti još bolja:

Uvek se svi lepo provedemo i napravimo dobru atmosferu da svima bude prijatno. Kako je ovo naša prva turneja mislim da smo se odlično pokazali, a kako imamo još nekoliko nastupa do kraja leta očekujem da ćemo tek sada dati svoj maksimum – rekao je on i otkrio kako su učesnici reagovali pred prvi nastup:

–  Ja sam u tom periodu posle šoua, a pre nastupa imao period kad sam ranije legao, jer moja devojak je sportista i mima taj tempo. Dešavalo se da legnem u devet uveče i ustanem u 6 ujutro. E, kada smo imali prvi nastup mi smo nastupali oko 1 sat noću i ja sam bio na trećem energetskom piću i oči su mi se sklapale. Trebala mi je energija, pa sam upao u priču sa Džordžijem i taman pre našeg nastupa svi su počeli sa motivacionim govorima što me je dosta podiglo – objasnio je Severin.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Kada je u pitanju grupa 4YU, čiji je Janjetović član, on kaže da se sa momcima slaže odlično, ali da još uvek tragaju za svojim pečatom po čemu će ih publika prepoznati i pamtiti:

Smatram da bi smo mogli da se dogovaramo oko oblačenja, da imamo slične kombinacije. Koreografiju uvek spremamo i gledamo da uradimo nešto što je publika već prihvatila, a planiramo da uvedemo i nešto novo. Naravno, trebalo bi svi da se složimo sa tim, a kako nas je četvorica treba vremena da se dogovorimo. Biti u bendu je veliki izazov. Tražimo i dalje naš pečat koji nije "Budalo mala", ali polako, doći će to vremenom – zaključio je on. 

Celu emisiju možete pogledati na IDJVideos.Tv Jutjub kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz