Pretraži

„JOŠ NISAM PROVERILA DA LI SAM ZAISTA RAZVEDENA: Tanja Savić o ljubavnom životu i zdravstvenim problemima

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja neko vreme nije nastupala zbog zdravstvenih problema, a sada je otkrila kada će se vratiti nastupima.



  • Čekam to vreme, baš sam se uželela pevanja. Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Mnogo je zeznuto i tu je tek problem. Tek je problem u diskotekama gde nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje posledice prehlade, imam problema s glasom – rekla je pevačica.

Ona je potom otkrila i da li ima novog dečka.

  • Moram da demantujem da sam u vezi 3 meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena – istakla ej Savićeva u "Premijeri – Vikend specijal".

Ono što je mnoge iznenadilo je to što je ona priznala da još uvek nije sigurna da li je i zvanično razvedena ili ne.

 Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna 2, 3 meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek – istakla je Tanja.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz