Pretraži

Još jedan član porodice Đogani ulazi u Zadrugu, cilj mu je da odbrani Gagija od Anabele (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Baki je prokomentarisao odnos između Gagija i Anabele, a iako je na strani brata, istakao je da ne može Anabelu da krivi za sve.

  • Meni je drago što je Anabela ušla, da bi se pokazalo da Gagi nije najgori. Ona u ovoj situaciji nikako ne može da naškodi mom bratu, već samo da pokaže svoje pravo lice. Ne mogu da krivim za sve Anabelu, jer je ona u mnogim kritičnim situacijama pomogla Gagiju, pogotovo kada je bila reč o narkomaniji – rekao je Baki za Blic, a onda se osvrnuo na priču o Luni i novcu koji je dužna napolju.


Naime, Đoganijeva je u rijalitiju priznala da je dužna 25.000 evra i da nije ušla u "Zadrugu" da bi cela njena porodica "pocrkala od gladi".

  • Čuo sam da Luna nema novca, ali me to ne čudi. Kada je izašla iz rijalitija mislila je da će da zgrne ogromnu lovu. Ona jeste nastupala nakon "Zadruge", ali je isto tako puno novca potrošila na pesme i spotove. Nažalost je došlo takvo vreme da posla i prihoda nema u velikim količinama. Pored Lune je i Gagi bio dužan, tako da je cela porodica bila u finansijskim problemima. Sva sreća, moj brat je uspeo da vrati sve dugove. Đole i ja smo pokušali da vratimo sve njegove dugove i da ga izbavimo iz bede. Našli smo mu se u najtežim trenucima, takođe smo ga i iz bednog naselja u kom je živeo iselili – priznao je Baki B3 i dodao da planira da uđe u rijaliti kako bi pomogao bratu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#instagram #instamood #puppy #little #dog #love #life

A post shared by Baki B3 (@baki_b3_official) on Apr 10, 2017 at 8:34am PDT

– Pre neki dan sam se ponovo čuo sa čelnicima produkcije i postoji mogućnost da uđem u rijaliti, naravno za dobar honorar. Cilj mi je da odbranim svog brata Gagija, jer se vidi da ima dodatnu tremu pred kamere. Ako bi zatrebalo, ušao bih i u sukob sa Anabelom kako bih odbranio naše prezime Đogani. Sa Ninom sam se video pre mesec dana kada sam bio u Zemunu. Ona je dobro dete, izvadio sam joj 1000 dinara i častio je. Iako nije htela da uzme pare, ja sam joj dao za džeparac. Moja ćerka Anđela koja nikada nije bila sa njom u kontaktu, tražila je njen broj kako bi se čula sa njom, jer pretpostavlja da joj je teško u ovim momentima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz