Pretraži

JEZIVO: Britni Spirs slomila nogu, pa objavila snimak u kojem se čuje pucanje kostiju (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pevačica Britni Spirs je slomila nogu pre nekoliko dana, a sada je objavila video na svom Instagramu profilu u kojem se čuje kako joj "puca" kost usled nezgodnog pokreta.

——————– Sponsored ——————–

Britni se snimala kako pleše i izvodi veoma zahtevne pokrete u crnom pamučnom šortsu i žutom topu koji je otrkio njen stomak. Tokom igranja na podijumu pevačica je nezgodno stala i tako polomila levu nogu.

Ona se uhvatila za zglob noge i pala na pod, a tom prilikom se čulo i "krckanje" kostiju. Nakon nezgode Britni je odvezena u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć. Muzička zvezda je završila u gipsu, a kada je sve prošlo rešila je da podeli sa fanovima snimak u kojem se vidi kako se povredila.

  • Nisam plesala šest meseci, pa sam u tom trenutku dala sve od sebe. I da, znam da sam bosa… Nemojte da se smejete! Na snimku se jasno čuje kada sam slomila… Izvinjavam se što je nekako glasno – napisala je pevačica u opisu videa.


Pevačicin partner Sem Ašgari je nedavno objavio fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj Britni leži u gipsu.

  • Kada nešto slomiš, to zaraste jače, pogotovo kad si moja devojka! Moja lavica je slomila kosti stopala radeći ono što najviše voli – plešući. Želim joj brz oporavak da može da skače, trči i pleše – naveo je Sem.

Britni i Sem su u vezi od 2016. godine i on je bio uz nju u najtežim momentima, kada je pevačica zbog porodičnih problema završila u mentalnoj ustanovi.

Pogledajte kako je Britni polomila nogu dok je plesala:

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz