Pretraži

Mini haljina otkrila sve: O modnom izdanju Jelisavete Orašanin bruje društvene mreže, glumica pokazala savršene atribute (FOTO)

Showbiz
0
Photo: A.H./ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je nekoliko fotki iz poslednjih nekoliko nedelja, a posebnu pažnju je privukla svojim modnim stilom, ali i izgledom koji je izazvao lavinu komplimenata na njen račun.

Jelisaveta već godinama važi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima, a iako se o njenom izgledu i potencijalnim estetskim korekcijama spekuliše neko vreme, očigledno je da je ona posvećena treninzima i održavanju zdravog načina života zahvaljujući kom je dovela liniju do savršenstva.

Glumica je sada u objavi podelila nekoliko fotki i snimaka koji su obeležili protekli period, a njeni fanovi su još jednom ostali iznenađeni njenim izgledom. Na jednoj od fotografija, Jelisaveta je ponela mini haljinu roze boje koja je u prvi plan stavila njene vitke, istrenirane noge i uzak struk.

Potom je na jednoj crno beloj fotki ponovo pokazala nogu, ali i savršeno istrenirane ruke, kao i duboki dekolte.

Ubrzo su usledili i brojni komentari na njen račun: „Au koliko je zgodna“, „Boginja, alo alo“, „Izgledaš fantastično“, bili su samo neki od njih, a takođe su se izdvojili i emotikoni koje su joj uputile Sofija Milošević i Sofija Šašić.

Podsetimo, Jelisaveta se nedavno skinula i u kupaći, te je tokom porodičnog odmora pokazala svoju figuru u bikiniju u punom sjaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz