Pretraži

Jelena Karleuša sprema novi koncert?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Opšte je poznato da Jelena Karleuša svakom svojom objavom na pomenutoj društvenoj mreži poremeti pamet fanovima, ali sada je objavila nešto što bi retko koga ostavilo ravnodušnim. 

 



Naime, Jelena je podelila snimak svog prošlog koncerta sa Ušća u Beogradu i uz to nekoliko puta napisala "Moram to da ponovim". Na snimcima se pevačica obratila publici i iskazala im svoje emocije i pozdravila ih, te u jednom trenutku i zaplakala pred njima. 

Mnogobrojna armija fanova koju JK ima iza sebe sve vreme joj je skandirala u glas "Jeco mi te volimo", a s obzirom na to da je poslednji album ,,Diva" izdala 2012. godine, a samo godinu dana kasnije napravila i koncert na Ušću, više je nego evidentno da muzičkoj divi, kako je mnogi zovu, fali njena publika i osećaj dok peva uživo za njih.

S obzirom na to da već uveliko radi na svom novom, jedanaestom, studijskom albumu, te da se i pomirila sa koleginicom Ivanom Rašić, poznatijom kao Sajsi MC, o čemu smo pisali OVDE, ne sumnjamo da Jelena ovaj put sprema nešto zaista posebno i spektakularno, a kada će to sprovesti i u delo, ostaje nam da sačekamo i vidimo. 

Njenu objavu možete pogledati na linku OVDE.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz