Pretraži

Jelena Karleuša se ponovo oglasila povodom Duškove navodne afere (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar
  • Čestitam Dušku potpisivanje ugovora sa novim klubom Kasimpasa u Istanbulu, Turska je zemlja koja ga neizmerno voli i poštuje! Trenutno se nalazi u novom kampu i veoma je srećan! – poručila je Karleuša na Insta storiju.


JK je istakla da se o njenom suprugu piše neistine i još jednom iskoristila priliku da demantuje da je imao nešto sa Anom Jovanović.

  • Mojim pratiocima u Duškovo ime još jednom poručujem – protiv budala koje pišu ovakve laži u tabloidima Duško je podneo tužbe. Duško nikada u životu nije upoznao ovu osobu sa kojom ga budale nedeljama spajaju bez ikakvog dokaza. Niti upoznao niti zna ko je! Mojim pratiocima ću još jednom objasniti da ovakve gluposti izmišljaju dve ozbiljno bolesne i mržnjom opsednute ženske nakaze kojima sam izgleda ja kriva što nijedan fudbaler neće da ih *ebe… – završila je pevačica, koja je na storiju podelila naslov "Tošić i dizajnerka pobegli iz Srbije na odmor: Duško i Ana otputovali u Istanbul", koji ju je izrevoltirao, te je na taj način reagovala.
Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz