Pretraži

Jelena Karleuša otkrila da li nosi donji veš

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV
  • Ne mogu da kažem da mi ne prija i da mi ne laska. Ja bih se zapitala da nije tako. Volim da budem neko ko je inspiracija, jer i ja često nalazim inspiraciju kod svetskih javnih ličnosti – rekla je pevačica za medije.

I dok mnogi smatraju da je Karleušin posao provokacija, ona je to ovom prilikom negirala.  • Moj posao nije provokacija, moj posao je muzika. Ne postoji osoba koja je dovoljno provokativna da bude na vrhu 26 godina, ali ja sve što dotaknem pretvaram u biznis i to je talenat koji se stiče rođenjem, ne može se naučiti. Da iza toga nemam ozbiljnu karijeru i hitove ja ne bih bila ovde gde jesam. Mnogo je dobrih riba, mnogo je mlađih riba i onih koje žele da provokacijama nešto naprave, ali traju koliko i te provokacije. Volela bih da neko pokuša da traje i izgleda ovako posle 26 godina karijere ili sa 42 godine – objasnila je ona.

Kada se Jelena Karleuša pre nekoliko dana pojavila na snimanju ,,Zvezda Granda" jedno od pitanja koje je sve zaintrigiralo bilo je da li je ovoga puta obukla donji veš.

  • Ja uvek imam, a i kada nemam to zna cela nacija – otkrila je Jelena tad.

Iako za svoja smernija izdanja, na društvenim mrežama, dobija mnogo pohvala, na sceni se najviše voli da se oseća drugačije.

  • Moram da budem brutalno iskrena, ja se najlepše i najprirodnije osećam kada sam gola. Ljudi mnogo vole moju modu i čekaju da se ja oblačim kako oni svi žele, a ja stvarno volim da razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka dvoje dece, žena i supruga od 42 godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz