Pretraži

Jelena Karleuša odgovorila Gazda Paji na opasku da bolje zvuči od nje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Jelena je priznala da se veoma uželela druženja sa publikom, te se osvrnula na situaciju sa korona virusom koja je poremetila čitavu planetu.

  • Ja više od godinu dana ne radim svoj posao. Jedva čekam da tu budu i velika okupljanja i koncerti kojih sam željna i u mom gradu i u čitavom svetu. Smatram da čitav narod želi da normalno živi i da izlazi. Ima taj neki ventil kroz muziku i zabavu, ali i da normalno ode u restoran, šeta bez maske. Ovo nas je sve planetarno pogodilo do te mere da svi mi treba da imamo samo jedan jedini cilj koji nema veze sa politikom. Niko nije ni na čijoj strani sem na strani ljudi i planete – rekla je pevačica.


Budući da je Gazda Paja nedavno javno komentarisao njeno pevanje i istako da bolje zvuči od nje, Karleuša je odgovorila na njegovu opasku.

  • Ne znam za njegove stavove. Mi imamo jedan odličan duet koji sam ja izvela na MAC-u. Ako Gazda Paja ima neku zamerku, može da sarađuje sa nekim drugim – poručila je ona.

U novom izdanju "IDJHOT-a" naša voditeljka Danica Nikolić ugostila je Ena Lunu, koja je govorila o trudnoći i o odnosu sa Dunjom Jovanić, a u emisiji takođe imate priliku da saznate i nešto više o Aleksandri Matrix i Hani koje su nedavno izbacile pesmu na idjvideos.tv Jutjub kanalu, a pored toga saznaćete šta su Leon i Breskvica spremili za publiku i još mnogo toga. Ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju u 20 sati na IDJTV-u, možete da je pogledate na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u podne.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz