Pretraži

JELENA KARLEUŠA, MARIJA ŠERIFOVIĆ, ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Evo koliko su muzičke zvezde u gubitku zbog otkazanih novogodišnjih nastupa

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar/serifovic/aleksandra__official

Iako su znali da će verovatno postojati mere za najluđu noć u godini, jer su organizovana okupljanja veliki rizik za zdravlje građana po procenama Kriznog štaba, većina njih je ranije zakazala nastupe i nadala se do zadnjeg dana da će moći da ih održe.

Međutim, s obzirom na okolnosti i mere naše države, izvođači će u narednu 2021. godinu ući bez velikih honorara.

Velike zvezde, poput Jelene Karleuše, Marije Šerifović, Aleksandre Prijović, Darka Lazića, Dare Bubamare, Slađe Alegro i Rade Manojlović, neće imati priliku da večeras zapevaju pred publikom kao na dočeku 2020. godine.

Jedna od zvezda koja je najviše zaradila od novogodišnjeg nastupa prošle godine je Jelena Karleuša, koja je pevala u jednom luksuznom beogradskom hotelu, a prema saznanjima medija inkasirala je 50.000 evra.



Odmah za njom je Marija Šerifović koja je navodno ugovorila "tezgu" u prestonici za 45.000 evra. Još jedna od pevačica, koja se može pohvaliti zavidnim honorarom je Aleksandra Prijović, koja u džep stavila 35.000 evra.

Kada je reč o pevačima, Darko Lazić je za svoj nastup navodno uzeo 30.000 evra, a kako su mediji svojevremeno pisali njemu je cena porasla nakon teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila 23. oktobra 2018. godine.

Inače, Darko je prošle godine zapevao sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje su zaradile 10.000 evra manje od njega.

Istu sumu novca kao Dara i Slađa zaradila je Rada Manojlović, koja je zabavila goste u jednom event centru, što joj je donelo 20.000 evra.

Podsetimo, zbog pandemije korona virusa ove godine muzička industrija je pretrpela velike novčane gubitke jer pevači nisu mogli da pevaju pred publikom i zarade od nastupa, koji su im značajan izvor prihoda. Država je zato odlučila da im pomogne i svakom pojedinačno uplati 90.000 dinara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz