Pretraži

Jelena Karleuša javno prokomentarisala izjave Marije Šerifović (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša nakon što se Marija Šerifović oglasila i iznela svoj stav o celokupnoj situaciji sa diskvalifikacijom takmičerke iz muzičkog takmičenja, odlučila je da otprati Šerifovićku sa Instagrama, a sada se i oglasila povodm toga.
 



  • Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od "obukla si se kao tetka" prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude "psihičko zlostavljanje" već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi show biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača – napisala je Jelena.

    Međutim, Marija se još uvek nije oglasila povodom ovih Jelenin reči, a da li je ovo znak da je prijateljstvo između njih završeno ostaje nam da saznamo.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz