Pretraži

„Taj čovek je monstrum“: Jelena Karleuša progovorila o razvodu od Duška Tošića i aferi o kojoj je javnost brujala, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Bakom Prasetom

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATA

Pop zvezda Jelena Karleuša gostovala je u jednom makedonskom podkastu u kom je iskreno progovorila o razvodu od Duška Tošića, ali i o aferi o kojoj se godinama unazad spekuliše.

Jelena Karleuše i Duško Tošić su ove godine i zvanično stavili tačku na svoj brak i potpisali razvod. O njihovom odnosu se spekuliše već godinama, a kako je sama pevačica isticala u intervjuima odnosi između njih su hladni već duži vremenski period, te je bilo pitanje trenutka kada će papiri biti potpisani.

Kada je reč o Dušku, mislim da sam ja učinila sve da se 17 godina naše veze, braka i porodice ne baci u vodu. A on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno. I koliko god sam se ja trudila da se to ne raspadne, Duško je bio taj koji je želeo da se razvede i da se rasturi naša porodica. On nije mogao da se nosi sa pritiskom svega onoga što su mediji radili nama i meni. Zašto mi da budemo u dobrim odnosima sad? Trebalo je da se trudi da budemo u dobrim odnosima dok smo bili u braku. Trebalo je da se trudi da se bori za ovakvu ženu, ali ne možeš ti nikoga naterati da te voli i da na silu bude u braku. Ne možeš nikoga naterati na silu da ne izlazi i da ne pije, da bude veran...“, rekla je ona između ostalog.

S obzirom na to da se tokom njihovog braka spekulisalo i o pevačicinoj vernosti, te da je njena navodna afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom punila novinske stupce, zbog čega se ona sada osvrnula i na ovaj odnos iako nije želela da mu spominje ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

„Smatram da žena vara samo kada je nezadovoljna, nesrećna i kada ne dobija od muškarca ono što zapravo ona traži. A žena traži samo ljubav i poštovanje. Kad nema ljubavi i može nekako, ali kad nema poštovanja, ne može nikako. Nažalost, ja sam podnela najveći pritisak i jedan užas mi se desio veliki. Ja sam u tom braku bila jako usamljena i nesrećna, ali došla su deca i ja sam se tu puno žrtvovala. Duška sam upozoravala na to sve, da će se kajati i da ću mu se osvetiti, ali me nije shvatao za ozbiljno“, istakla je ona, pa otkrila kako se sve oko pomenute afere odvijala.

Prvi put kada sam htela da mu se osvetim, desila se katastrofa. Taj čovek sa kojim sam htela da mu se osvetim zbog mog ličnog nezadovoljstva je skrinšotovao jedan „fejstajm“ video, jer smo se tako gledali, a da ja nisam znala. On me je tim slikama i snimcima ucenjivao i tražio da se razvedem. Nije ni bitno kako se zove, nije zaslužio ni ime da mu se kaže. To nije muškarac, to je prosto monstrum. Ja nisam pristala na tu ucenu i on je svim medijima poslao to.“

Poznato je da je Karleuša 2019. godine prošla kroz veoma težak period kada joj je preminula majka, Divna. Pevačica se nikada u potpunosti nije oporavila od ovog udarca, a s obzirom na to da je njena majka godinama vodila bitku sa bolešću, ona je sada otkrila i da je ova afera u velikoj meri uticala na Divnu i njenu bolest.

„To je bila posebno teška situacija za mene jer je u tom momentu umirala moja majka. Čak sam i rekla tom monstrumu, koji me je tim materijalom ucenjivao da to ne radi, jer imam dve ćerke koje su tada bile jako male i išle su u školu i imam bolesnu majku koja mi umire. To ga nije interesovalo. Ne samo da to nije ispoštovao, nego bolje da je pucao u mene. To može da uradi samo čovek bez srca i koji zaslužuje sve najgore. Mislim da će neka karma kad-tad vratiti takvim ljudima dati ono što zaslužuju. Poslednje što je videla moja majka su bile te slike i onda je umrla“, ispričala je Jelena u „Lazarov podkastu“.

Između ostalog, pevačica se osvrnula i na svoju trenutnu ljubavnu situaciju, kao i na odnos sa jutjuberom Bakom Prasetom, o kom se spekuliše već nekoliko dana unazad, pogotovu nakon njihovog lajva u nedelju uveče o kom javnost ne prestaje da bruji.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

“ Da, zaljubljena sam. Nebitno u koga, ali nikako u Baku, kakav Baka. On je fin dečko, sigurno će se pomiriti sa svojom devojkom. Prase je tad bio toliko pijan da i da smo hteli da budemo zajedno, on nije znao gde je. Tako da sam ja uzela svoj sat i otišla, a šta je on radio, rekao je sutradan u lajvu. Rekao je da je jedva čekao da ja odem“, istakla je kroz osmeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz