Pretraži

JELENA JE TEMA SVETSKIH MEDIJA: Novakova žena oduševila ovim gestom

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Jelenina podrška Novaku nije izostala ni na ovom turniru. 

Iako su svi na tribinama došli da pruže podršku Novaku, ovoga puta Jelena je privukla veliku pažnju na tribinama i postala glavna tema svetskih medija.Iako Novak n aturniru niže samo pobede, ovaj put je u prvi plan došla Jelena, a reč je o dirljivom susretu.

Naime, osim što posvećeno bodri Noleta, Jelena je ovog puta jednim gestom oduševila svetsku javnost. Tokom meča koji je Novak igrao protiv Matea Beretinija, Jelena se našla sa jednom Novakovom obožavateljkom i obradovala je malim znakom pažnje.

Ovoj devojci je mnogo značilo kratko druženje se suprugom prvog reketa sveta, a ljubazna kao uvek, Jelena joj se obratila i putem svog "Twitter" naloga.

– Draga, bilo mi je mnogo lepo što smo se upoznale danas, hvala ti na prelepom i pažljivom poklonu. Nadam se da ćemo se uskoro videti ponovo- napisala je ona, a onda joj je Novakova obožavateljka odgovorila dirljivim rečima:

– Draga Jelena, rasplakaćeš me. Hvala ti puno na majici. Dojurili ste doslovno kao član porodice! Vaša ljubaznost i pažnja su neverovatni! Osetila sam toliko ljubavi i topline od tebe- napisala je Padma, a o njenim rečima govorio je ceo "Twitter" hvaleći Novakovu suprugu, koja je tokom meča na "Artur Eš" stadionu zasenila čak i učesnike.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz