Pretraži

„JEDVA ČEKAM DA POSTANEM OTAC“: Voyage zaintrigirao fanove objavom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ipak, nedavno je fanovima rekao da je došlo do promene, te da želi da uplovi u ljubavnu romansu, ali da zbog previše obaveza kada je u pitanju muzika, ali i njegovog angažmana na seriji "U klinču" nema vremena za vezu.

Voyage se jednom prilikom i požalio fanovima da ne supeva da pronađe srodnu dušu, te da mora da pribegava određenim potezima.Kako je rekao tada, primoran je da instalira aplikaciju za upoznavanje.

– Instaliraću je**enu aplikaciju za upoznavanje, jer izgleda da nemam sreće u potrazi za srodnom dušom.

Ono što je zanimljivo je da je Mihajlo sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nosi kacigu za motor, a u opsiu je napisao nešto što je iznenadilo njegove pratioce i podiglo veliku prašinu na mrežama.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Jedva čekam da postanem otac je*ote – napisao je on i dodao:

  • Ne postoji veći dar u životu.

Ova konstatacija zbunila je njegove fanove, te su se mnogi zapitali i da li se dogodila drastična promena u njegovom ljubavnom životu, te je možda pronašao partnerku sa kojom bi se odlučio na ovaj korak. 

Ipak, kako je prethodno na storiju podelio video sedmomosečnog dečaka Vukana, koji se bori sa teškom bolešću, spinalnom mišićnom atrofijom (SMA), te apelovao na sve da pomognu, može se reći da ga je verovatno dečakova priča podstakla da razmišlja o roditeljstvu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz