Pretraži

„JEDNOGLASNO SMO GLASALI ZA NJEN POVRATAK“: Henny o ponovonoj saradnji sa Breskvicom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Već neko vreme se spekulisalo o Breskvicinom povratku u Generaciju Zed, a kako je mlada pevačica pre dva dana izbacila i novu pesmu "Loša" na njihovom kanalu, postalo je jasno da je definitivno ponovo deo te ekipe.



Ta činjenica posebno je draga izvođaču i producentu Henniju, koji je za naše kamere rekao da su svi iz Generacije Zed bili saglasni za njen povratak.

– Jednoglasno. Da, svi su bili saglasni. Ja sam potpisan kao direktor, ali tu smo nas trojica – ja, Relja Torino i David Limeni. Mi smo kao jedna osoba i jednoglasno smo odlučili da se Breskvica vrati. Ona je deo porodice i pretalentovani izvođač – rekao je Henny.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

On je potom otkrio i da li su pregovori oko njenog povratka trajali mesecima.

– Ne sećam se kad sam hintovao to, ja mnogo pričam, nešto nije uvek ni istina, znam da slažem. Šalim se, ne lažem – rekao je on kroz osmeh i objasnio:

– U suštini, mi smo uvek bili za to da ljudi koji su nastali u našoj ekipi i koji su tu sa nama, d aostanemo zajedno, kao jedna velika porodica. Naravno da u početku, zbog nekih drugih stvari, to nije bilo moguće, ali sada kad se promenila situacija, meni je jako drago što radimo zajedno.

A, kako se Henny i Breskvica privatno slažu, šta je pevačica rekla o svom povratku, novoj pesmi i šta misli o novom studiju, kao i to kakvo je Hennijevo mišljenje o ljubavnim odnosima unutar Generacije Zed, saznajte u novoj emisiji:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz